Otkup laptopova – Najčešče nesuglasice

Otkup laptopova Novi Sad

Nesuglasice kod otkupa

PRE nego što nas POZOVETE, neophodno je da saznate TAČAN MODEL laptopa kao i PROIZVOĐAČA laptopa.

Najčešće se ovaj podatak nalazi na nalepnici sa donje strane laptopa ili ispod baterije lapptopa.

Bez navedenih podataka besmisleno nas je pozvati jer “imam laptop” nam ne znači apsolutno ništa!

Ukoliko Vam je komplikovano da sami saznate informacije neophodne za procenu otkupne vrednosti Vašeg laptopa, dođite do nekog od naših servisa, pa ćemo odmah proveriti sve na licu mesta.

Šta proveriti pre nego što zatražite ponudu?

Ovo su stvari na koje morate obratiti pažnju pre traženja ponude za otkup:

Hard disk je mehanički deo i veoma osetljiv na potrese i udarce. Može se desiti da prilikom otkupa vaš hard disk bude poluispravan ili problematičan, odnosno da ima loše sektore, a da vi kao prodavac toga niste ni svesni jer on “radi”.

Da ne bi bilo nesuglasica prilikom otkupa, ispravnost hard diska možete proveriti pomoću besplatnog programa HD Sentinel koji možete skinuti besplatno, tako što ćete ukucati u Google HD Sentinel download. Ispravnost će biti izražena u procentima. Sve ispod 100% se smatra poluispravno odnosno neispravno.

Starost laptopa se određuje prema stanju na tržištu, kao i njegove platforme i konfiguracije. Rečenica ‘Laptop je jako malo radio’ ne menja cenu laptopa već ostale navedene stavke, na osnovu kojih se objektivno procenjuje Vaš laptop.

Da bi laptop bio ispravan potrebno je da svaka komponenta i svaki deo koji čini laptop budu potpuno ispravne. U svakom drugom slučaju laptop se otkupljuje kao neispravan.

Laptop vam skuplja prašinu? Pozovite nas!

PIŠI NAM!

Ukoliko imaš nedoumica, napiši nam poruku. Javićemo ti se u najkraćem roku.